Festtelt til enhver lejlighed

Festtelt til Viborg, Randers og resten af Midtjylland

Hos Langå Teltudlejning tilbyder vi leje af dit næste festtelt. Vi tilbyder en lang række af gulve til dit festtelt. Dette inkluderer trægulve og plastgulve. Det er enormt brugervenligt at lægge ud på jorden og det kan placeres på alle typer af underlag. De gulve vi tilbyder giver en plan overflade som er skøn at danse rundt på og holder på varmen.

Hvilken type af festtelt?

Modultelte i 3 m, 5 m, 6 m og 9 m bredde.

Vi har mange festtelte i flere størrelser. Derfor kan vi sammensætte det helt rigtige til netop din fest. Størrelsen af det udlejede partytelt afhænger bl.a. antal deltagere, samt behov for gavebord, dansegulv, buffet mm. Her er mange muligheder og herfor står vi altid klar med rådgivning. Se bl.a. vores store sortiment af telte, borde, stole, bare, slush ice maskiner og MEGET andet lige her.

Sikker leje af festtelt

Alle festtelte lejet hos os er fremstillede af godkendte og brandhæmmende materialer. På den måde garanterer vi gennem vores udlejning af festtelte, at du får et ordentligt telt til din fest eller andet arrangement.

Alle vore festtelte er certificerede efter gældende lovgivning og bliver kontrolleret og godkendt af teknologisk institut hvert 5. år.

Hvor stort skal Jeres festtelt være?

Man skal regne med ca. 1 m² per person, og lidt mere hvis der skal være plads til gavebord osv.
Ved runde borde skal der beregnes 1,5 m² per person.

Plastgulv eller Trægulv til jeres festtelt

Vi har plastgulve eller trægulv til alle vores partytelte. Det er nemt at lægge ud, da det er planker i fyrretræ på 0,5 x 3 meter.

Vores udlejningstelte kan placeres på græs, eller grus og er perfekte som alsidige udlejningstelte. Ved asfalt eller flisebelægning skal der bruges betonklodser – dette kan udløse et tillæg. Et fast gulv giver lige det sidste, når gæsterne skal sidde til bords i flere timer og ikke mindst når der skal danses. Desuden giver det faste gulv et mere behageligt og tørt klima i teltet.

Hvide modultelte 3, 5, 6 og 9 meters bredde

Alle modultelte kan forlænges og sammensættes efter ønske. Betaling ved opstilling eller efter aftale. Afbestilling senest 14 dage før planlagt dato (i konfirmations perioden dog 3 uger før). Telte kan lejes inkl. opstilling/nedtagning, eller de kan lejes med levering og hjælp, men hvor lejer selv stiller mandskab til rådighed.

teltudlejning teltudlejning

Teltudlejning – Hvide modultelte 3, 5 ,6 og 9 meters bredde pris oversigt

Vi har større telt ring for tilbud


Spørg for muligheder og priser.
Leje for 1 brugs døgn

Langå Teltudlejning møder med 1 teltopstiller, teltlejer møder med 1 – 3 mand alt efter aftale.
Tillæg hvis Langå Teltudlejning står for hele opsætning og nedtagning.
10 m fra mulighed for parkering med stor trailer.
Er der længere kan der komme et tillæg på
Kontakt os for nærmere aftale.
Alle priser er inkl. moms.

Opsætning fra 500,-