Teltudlejning Randers

Mangler i et telt til jeres næste store fest i Randers? Hos Langå teltudlejning har du mulighed for at leje telte store som små! Så hvis du ønsker at leje et telt til din fest i Randers, så er du kommet til det rette sted!

Vi udlejer normalt telte i Randers til arrangementer såsom:

  • Bryllup
  • Konfirmation
  • Fødselsdag
  • Dåb
  • Fest

Faktisk kan teltene benyttes til mange praktiske formål.

Du har også mulighed for at leje rustikt trægulv til dit telt, så du og dine gæster har noget at danse på.

Sikkert telt til jeres fest

Vi går op i din sikkerhed, derfor garanterer vi dig for, at partyteltene lever op til alle sikkerhedsparametre. Vi udlejer telte, som består af sikre materialer. Det betyder at partyteltene er godkendte og brandhæmmende.

Bestil telt til festen i Randers i dag!

Du har mulighed for at bestille et telt samt gulv til din fest i Randers allerede i dag! Bestillingen af teltet fungerer online, hvor du også har mulighed for at betale med det samme. Har du nogen spørgsmål i forbindelse med leje af telt i Randers, så er du mere end velkommen til at kontakte os telefonisk på 20 15 62 45.

Se udvalg

Partytelt med plads til det hele

Når du lejer et telt hos os, sørger vi for at vejlede dig til telt, hvor der er plads til alle dine gæster. Det betyder, at der naturligvis også er plads til gavebord, buffet eller andet man måtte finde nødvendigt.

TeltudlejningTeltudlejningTeltudlejning

Pris for teltudlejning i Randers

For at give en konkret pris på at leje et telt i Randers, bør man først og fremmest vide hvor mange gæster man forventer der skal være i teltet. Som hovedregel skal man regne med at en person svarer til ca. 1 m²Vores mindste telte koster 1700,- kr. at leje, hvorimod de større kan koste op til 7100,- kr.

Se priser