Hvidt telt
Hvidt telt
Modultelt

Du har garanteret allerede overvejet flere forskellige løsninger til, hvor du skulle afholde dit arrangement. Du fik ideen til at holde en teltfest og vil nu undersøge hvordan det gøres efter bedste evne eller måske undersøge om det overhovedet er praktisk at afholde en teltfest. Hvis du kan nikke godkendende til dette, så er du kommet til det rette sted. Dette indlæg klæder dig på til at holde den bedste teltfest og hvem ved, måske bliver det årets teltfest?

 

1. Find ud af hvor mange gæster der kommer – størrelsen på teltet afhænger af dette.

Det første du bør overveje, når du skal planlægge din teltfest er, hvor mange gæster der kommer. Størrelsen af teltet afhænger nemlig af antallet af gæster. Vores tommelfingerregel lyder på, at der skal være 1 m² pr. person. og lidt mere til, hvis der skal være plads til gavebord, buffet eller lign. Ved runde borde skal der beregnes 1,5 m2 per person.

2. Hvem skal stå for maden til teltfesten?

Laver du maden selv? Bestiller udefra? Eller tager alle mad med? Et godt tip er at placere maden fordelt ud på de forskellige borde, så alle får lige meget af hver ret, men da det også mindsker kødannelse i buffeten. Derfor er det en meget fordelagtig løsning til teltfesten. Ved du ikke hvor maden skal komme fra? Så prøv vores tilbud på grillfest, hvor i får teltfest og grillmad for 395,- pr. person. Inkluderet i prisen er opvask og mere til. Klik her for at læse mere.

3. Husk udsmykning og dekorationer til teltfesten!

Husk at gøre teltet lidt festligt alt efter hvilket arrangement det drejer sig om. Pynt borde med flotte duge, som du også kan leje hos os. Dæk tallerkener med foldede servietter og sørg for, at der også er lidt balloner.

4. Sørg for at have musikken klar til teltfest!

Hav en playliste klar med god musik! Sørg for at have en god højttaler, som kan spille højt nok til antallet af personer til teltfesten. For at undgå naboklager over teltfesten, kan man med fordel skrue ned for bassen (da dette er de tydelige dybe lyde, som naboen ofte hører) og placere højtaleren tæt på gæsterne, da man hermed kan skrue lidt ned.